B-Mex

B-Mex is gespecialiseerd in het praktisch toepassen van rekenmodellen in de glastuin- en akkerbouw. Wij maken software tools die tuinders en boeren meer inzicht geeft in hun teelt.
b-mex-logo
LogoBMexNB

B-Mex is op zoek naar nieuwe werknemers voor verschillende functies. Lees hieronder meer over dit innovatieve bedrijf en bekijk welke kansen hier voor jou liggen.

B-Mex is gespecialiseerd in het praktisch toepassen van rekenmodellen in de glastuin- en akkerbouw. Wij maken software tools die tuinders en boeren meer inzicht geeft in hun teelt. Hiermee helpen we telers, om de goede beslissingen te maken voor zowel de korte (moet ik nu of morgen water geven?) en de lange termijn (hoeveel kan ik over 5 maanden gaan oogsten?). Door het extra stukje inzicht wat de teler hiermee krijgt kan hij of zij een betere beslissing maken en goed overzien wat de gevolgen van die beslissing zijn.
De agrarische sector staat voor de gigantische uitdagingen om een groeiende wereldbevolking te voeden en tegelijkertijd efficiënter met grondstoffen om te gaan. De snelste weg hier naar toe is met inzicht in de gevolgen van je beslissingen. Het geven van dat inzicht, daar zetten wij ons voor in.
Onze software is gebaseerd op rekenkundige gewas, klimaat en bodemmodellen. De kennis die in deze modellen is vastgelegd (hoe groeit bijvoorbeeld een paprika plant) kan uitstekend gebruikt worden om de beslissingen op teeltkundig gebied te evalueren. Het aantal groene vingers in de wereld verdwijnt en de rol van AI, Data gedreven telen en de computer in zijn algemeen wordt steeds groter. Met onze software maken wij de tuinder en boer klaar voor de toekomst.

wat bieden wij?

B-Mex is een jong en innovatief bedrijf. We zijn de start-up fase voorbij en willen de komende jaren flink op gaan schalen. Hier kan jij als nieuwe werknemer een rol in gaan spelen. We bieden een flexibele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt je eigen ideeën te ontwikkelen. We hebben een horizontale werk structuur (zo plat als een dubbeltje) en we zijn erg geïnteresseerd in de frisse blik die jij als nieuwe werknemer met je mee brengt. Dit biedt jouw als werknemer de kans om je op veel verschillende vlakken te ontwikkelen en je eigen baan bij B-Mex vorm te geven.

wat zoeken wij?

Voor de schaalbaarheid van ons bedrijf zijn we op verschillende terreinen opzoek naar nieuw personeel. Voor de schaalbaarheid en verdere professionalisering van onze applicaties zoeken we programmeurs die hun weg kennen in C#/Html/JavaScript/CSS. Ervaring in user experience, en UI/UX zijn hier zeker een plus.
Voor de verdere inhoudelijke ontwikkeling van ons bedrijf zijn we opzoek naar mensen met verstand van planten, bodem en of kasklimaat en die affiniteit hebben met rekenmodellen en/of het modelleren van processen op deze gebieden. Ervaring is hierin een plus maar iemand die net is afgestudeerd zien we even graag solliciteren als iemand die al jaren ervaring heeft op dit gebied.