Bruil

Bruil is een familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar bestaat. Bruil is specialist in hoogwaardige mortels, prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw.
bouw-vacatures-bij-bruil-800x400

Wil jij werken in de bouw? Kies dan voor een carrière bij Bruil. Wij maken zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Zijn specialist in hoogwaardige mortels, prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar bestaat. Op verschillende locaties in Nederland vind je bij ons het beste van twee werelden en verbinden we traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Samen werken wij aan onze missie voor 2025: Slimme bouwproducten maken met minder materiaal. Daarbij staat de kracht van onze mensen centraal.

Als producent van cementgebonden producten leveren wij aan onze klanten een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en prefab beton. Met prefab bedienen wij de ruwbouwmarkt met heipalen, wanden, vloeren of zelfs een compleet casco concept, maar wij maken ook architectonisch beton, waarbij we met onze gloednieuwe 3D printfabriek zelfs unieke, vormvrije én betaalbare gevelelementen kunnen printen. Bovendien zijn we onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Als ontwikkelende bouwer geven we vorm aan nieuwe bouwconcepten, die we in de praktijk toetsen en perfectioneren. Welkom bij Bruil.

Werken bij Bruil

Bij Bruil werken doeners met een doelgerichte en flexibele instelling. Bewust van het feit dat we ons bedrijf in bruikleen hebben voor een volgende generatie. We hebben als doel om het elke dag een beetje beter te doen. Samen werken we naar onze missie toe en daarvoor moet veel werk verzet worden. We gaan uitdagingen aan waar anderen voor weglopen en hebben een uitgesproken langetermijnvisie. Dat is wat ons anders maakt.

Je vindt bij ons dus vacatures in verschillende vakgebieden. Van techniek tot backoffice, van commercieel tot logistiek en van productie tot R&D. We hebben de vakgebieden op een rijtje gezet:

Waarom Bruil?

Als je bij Bruil komt werken dan ga je voor het beste van twee werelden: bij Bruil hoef je niet te kiezen tussen uitvoeren en uitdenken, tussen innovatie en traditie of tussen robots en collega’s. Bij Bruil kan het allemaal! We zijn een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring, waar ondernemen en innovatie centraal staan. Dus, wil je leren of werken? Uitvoeren of uitdenken? Bij Bruil kan het allebei!