De Kruijff Machinebouw

De Kruijff Machinebouw, opgericht in 1986 en gevestigd in Nijkerk, heeft zich toegelegd op het ontwerpen, produceren, kanten en installeren van maatwerk RVS-metaalconstructies, machines, apparaten en skids.
bordes jpg
kruijff-machinebouw

De Kruijff Machinebouw bv. is een familiebedrijf en zit sinds 2019 op industrieterrein de Flier in Nijkerk. Wij maken machines en apparaten uit RVS en aluminium voor opdrachtgevers in o.a. de volgende branches/industrieën: voedingsindustrie, olie, gas, chemie en waterbehandeling. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren RVS constructies voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Wij ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk RVS metaalconstructies, machines, apparaten, bordessen, warmtewisselaars, condensors, transportbanden, grote RVS frames, RVS vaten/tanks, dosing unit en skids. Alles op maat of in series. Wij beschikken over een 320 tons en 110 tons CNC kantbanken. Eén van de specialismen van De Kruijff Machinebouw is engineering. Nauwkeurigheid en levering volgens afspraak zijn bij ons vanzelfsprekend. Bij onze engineering maken we gebruik van (3D) tekenprogramma’s als Solidworks en Autocad. Een onderscheidend specialisme van De Kruijff Machinebouw is ook het ontwikkelen en leveren van prototypes inclusief besturingstechnieken

Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s

Wie zoeken wij?

CNC-kanter/zetter
Hey jij daar! Word jij onze nieuwe CNC kanter/zetter?. Wij zijn op zoek naar een gezellige, gemotiveerde man/vrouw, die graag de handen uit de mouwen steekt en bij ons grotendeels de 320 tons en 110 tons CNC-kantbanken zou willen bedienen. Overige werkzaamheden zijn het bouwen van rvs machines en apparaten. Bij ons komt een ruwe plaat binnen en dit verwerk je tot een eindproduct. Hiervoor moet je wel tekening kunnen lezen en rvs tig lassen of open staan om dit te willen leren. Minimaal MBO 2 is een pre. Omdat bij onze opdrachtgevers de machines aan veel vereisten moeten voldoen, is het van belang dat je secuur en netjes werkt. Het is schoon werk, omdat je met RVS werkt. Ik nodig je graag uit bij ons voor een kopje koffie of thee om te kijken wat voor een bedrijf wij zijn en/of jij jezelf bij ons ziet werken. Stuur je sollicitatie met CV naar info@dekruijff-machinebouw.nl of bel 035-6025817. Graag tot ziens!

Verwachtingen: minimaal MBO 2 niveau, tekening lezen, rvs tig lassen of open staan om dit te willen leren. Secuur en netjes kunnen werken. Graag in een team willen werken.
Salarisindicatie: € 2.100,00 – € 3.500,00 bruto conform klein metaal CAO
Wij hanteren een 38-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd

Constructie bankwerker / rvs tig lasser
Hey jij, kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een gezellige, gemotiveerde man/vrouw, die graag de handen uit de mouwen steekt. Bij ons komt een ruwe plaat binnen en dit verwerk je tot een eindproduct. Hiervoor moet je wel tekening kunnen lezen en Tig/Mig lassen of open staan om dit te willen leren, affiniteit met de techniek is een pre. Denkniveau MBO 3 is een pre. Omdat bij onze opdrachtgevers de machines aan veel vereisten moeten voldoen, is het van belang dat je secuur en netjes werkt. Werk je graag in een team en wil je graag mooie en kwalitatief hoge machines/apparaten bouwen, dan bij je bij ons aan het juiste adres. Ik nodig je graag uit bij ons voor een kopje koffie of thee om te kijken wat voor een bedrijf wij zijn en/of jij jezelf bij ons ziet werken. Stuur je sollicitatie met CV naar info@dekruijff-machinebouw.nl of bel 035-6025817. Graag tot ziens!

Verwachtingen: MBO 3 niveau, tekening lezen, rvs tig/mig lassen, secuur werken en graag in een team willen werken
Salarisindicatie: € 2.100,00 – € 3.500,00 bruto conform klein metaal CAO
Wij hanteren een 38-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Onze website: www.dekruijff-machinebouw.nl