HSO

HSO kijkt samen met de klant naar hoe zij processen en resultaten kunnen verbeteren. Voor nu, maar vooral voor op de lange termijn. De ambitie van HSO is om de beste aanbieder te zijn van bedrijfsapplicaties op basis van Microsoft-technologie. Wil jij onderdeel zijn van dit team?
werkenbijhso3

Dit internationale IT-bedrijf in Veenendaal maakt apps, software en online omgevingen met meer dan 900 collega’s in Europa, Amerika en Azië. Zo zorgen zij ervoor dat online processen makkelijker verlopen en dat deze online omgevingen nooit offline gaan. HSO is altijd op zoek naar goede professionals. Van data scientist en project manager tot consultant en architect. Start je carrière bij HSO.

Werken bij HSO

HSO biedt je veel flexibiliteit: samen kijken ze welke functie het best bij jou past en hoe je kan groeien. Met goede arbeidsvoorwaarden, een informele sfeer en mooie uitdagingen zijn ze vaak op zoek naar nieuw talent. Initiatief, ambitie en verantwoordelijkheid zijn minstens zo belangrijk als teamgevoel. Ook bieden ze een traineeship aan voor talenten die graag in de IT willen stappen maar nog geen ervaring hebben. Met de HSO Academy trainen en coachen ze medewerkers continu.