LogistiekBBL

''Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau op het gebied van logistiek. Naast een carrière bieden wij óók de mogelijkheid tot het volgen van een gratis mbo-opleiding.
Foto LogistiekBBL Website

‘Kom jij ook ons team versterken? Wij zoeken altijd medewerkers voor werk in de Logistiek!’

 

LogistiekBBL is een kleinschalig maar hard groeiend uitzendbureau gevestigd in Ede dat kansen biedt voor werknemers in heel Nederland. LogistiekBBL is specialist in het aanbieden van banen in de logistiek in combinatie met bijbehorende mbo-opleidingen.

Bij LogistiekBBL staat persoonlijke aandacht en zelfontwikkeling centraal. Daarom leren wij jou graag kennen om te ontdekken wat dat voor jou betekent en wat wij voor jou hierin kunnen betekenen. Wij gaan in gesprek met jou over wat jouw talenten zijn en wat jij het liefst zou willen bereiken. Zo kunnen wij een baan vinden die écht bij jou past en jou gaat helpen de gewenste stappen in jouw carrière te gaan zetten.

Om jou te helpen door te groeien naar jouw droomfunctie in de logistiek biedt LogistiekBBL gratis mbo-opleidingen aan van niveau 2 t/m 4. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Springinstituut, dé online mbo-opleider van Nederland. Wij koppelen je aan je ideale werkgever en vervolgens kun jij je opleiding gemakkelijk naast je werk volgen. Zo kun je werken aan je logistieke vaardigheden en ondertussen ook goed geld verdienen.

Dus, ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw logistieke carrière? Of wil jij hierin je eerste stap zetten? Zie jij je toekomst als logistiek medewerker nu al helemaal voor je? Dan staat LogistiekBBL altijd voor je klaar om je op weg te helpen!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste werknemers vanaf 17 jaar oud met een interesse in de logistiek. Hierbij is het belangrijk dat jij inzet toont en van aanpakken weet. Voor ieder doen wij ons uiterste best om een werkgever te vinden waar hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt en alles kan bereiken wat hij/zij voor ogen heeft.

Wat bieden wij?

  • Alle benodigde persoonlijke aandacht om jouw competenties, talenten en wensen te ontdekken
  • Jouw ideale droombaan bij een topwerkgever in de logistiek
  • Prachtige mogelijkheden voor zelfontwikkeling in de logistieke wereld
  • Gratis Mbo-opleidingen vanaf niveau 2 tot en met 4, gemakkelijk naast je nieuwe baan te volgen.