TalentCenter Regio Foodvalley

Bart-banner

TalentCenter Regio Foodvalley

VIND WERK DAT ÉCHT BIJ JE PAST, GEWOON IN JOUW REGIO

Ben je je baan kwijt, of staat je dit te wachten? Geen zorgen, Regio Foodvalley barst van de mogelijkheden voor jouw talent. Blijf je doen wat je altijd deed, of ga je eens wat anders proberen? Ontdek wat bij je past en vind snel een nieuwe baan met het Regio Foodvalley TalentCenter.

Welke baan past bij je? En maak je kans om aangenomen te worden in een andere branche? Met verschillende testen en opdrachten ontdek je dit en meer. Het platform helpt je om in contact te komen met werkgevers op basis van jouw talenten en interesses, in plaats van je cv.

Praktische opdrachten

Met praktische opdrachten kom je meer te weten over wel beroep past bij jouw persoonlijkheid en wat je belangrijk vindt in een baan. Ontdek ook je kansen op de arbeidsmarkt en hoe je jouw netwerk kunt inzetten. Hier vind je vast twee opdrachten maar in het TalentCenter vind je ze allemaal!

Breng je netwerk in kaart

Je vraagt eerder iemand die je kent om hulp, dan een volslagen vreemde. Dat principe geldt ook op zakelijk gebied. Want wordt iemand aanbevolen door een goede vriend, dan geef je die persoon eerder het voordeel van de twijfel. Je netwerk is dus onmisbaar bij het vinden van een nieuwe baan of uitdaging.

Jouw arbeidsmarkt

Hoe ziet jouw arbeidsmarkt er eigenlijk uit? Welke kennis en vaardigheden worden gevraagd in de richting waarin jij je oriënteert en is er op dit moment veel vraag naar personeel? Verdiep je in het gedeelte van de arbeidsmarkt dat voor jou interessant is en blijf op de hoogte van relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied. Zo kun je beter bepalen met welke acties je jouw doelstellingen en ambities snel realiseert.

Jouw talent als basis van je nieuwe baan

Op het TalentCenter vind je een groot aanbod aan zelftesten en opdrachten die je helpen in je carrière. Ontdek waar jouw kracht ligt en bouw je eigen profiel op zodat werknemers je kunnen vinden. Of ga zelf op zoek naar banen die passen bij jouw interesses.
werkgever werken in regio foodvalley

Leer jezelf kennen

Maak een profiel aan en krijg onbeperkt toegang tot zelftests, opdrachten en vacatures die daarbij passen. Hoe beter jij jezelf kent, hoe groter de kans dat je snel een baan vindt die echt bij jou past.

Loopbaan APK

De Loopbaan APK geeft inzicht in welke mate jouw werk en jouw werkomgeving (nog) aansluiten bij wat voor jou nu belangrijk is. In de resultaten zie je enerzijds jouw behoefte (wat jij nodig hebt), anderzijds jouw beleving (dat wat jij nu ervaart dat geboden wordt).

Talentscan

Werkgevers zijn altijd op zoek naar talentvolle nieuwe werknemers. Als jij kan aantonen waar jij goed in bent (behalve je diploma’s), kun je gericht op zoek naar werkgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Deze zelftest geeft inzicht in jouw talenten.

Krijg advies voor jouw loopbaan

Heb jij nog meer vragen over leren of werken? Het Leerwerkloket denkt graag met je mee over:
– welke beroepsrichting bij je past,
– wat de slimste stappen zijn om jouw droombaan te krijgen,
– zoals welke opleidingen, leerwerkbanen of vacatures,
– of welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw opleiding.
Neem contact op en krijg kosteloos advies. Het Leerwerkloket is er voor iedereen.

Ga voor techniek

Ben je op zoek naar werk dat écht bij je past? Stap uit je bekende werkwereld, laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT bij jou past. Ga naar gavoortechniek.nl en vul het aanvraagformulier in. Knooppunt Techniek brengt je in contact met een bedrijf in de buurt of organiseert een afspraak, zodat jij jouw vragen kunt stellen en kunt ontdekken wat bij je past. Hoe start jij jouw ontdekkingstocht? Pak je kans voor nu én morgen en stap in een wereld met perspectief.
ga-voor-techniek

Scholingsvoucher

Wil jij een opleiding volgen die de kans op een baan vergroot? Vraag of jij in aanmerking komt voor een scholingsvoucher die tot €1.500 euro van jouw opleiding vergoedt.
Op = op.

Maak kennis met bedrijven in de regio