TalentCenter Regio Foodvalley

nieuwe baan nog ontslag

TalentCenter Regio Foodvalley

VIND WERK DAT ÉCHT BIJ JE PAST, GEWOON IN JOUW REGIO

Regio Foodvalley barst van de mogelijkheden voor jouw talent. Ben jij weleens toe aan iets anders? Met jarenlange ervaring in een bepaald beroep kan een overstap niet haalbaar lijken. Maar je bent nooit te oud om te leren! Vind een beroep waarmee je fluitend je pensioenleeftijd bereikt met het Regio Foodvalley TalentCenter.

Welke baan past bij je? En maak je kans om aangenomen te worden in een andere branche? Met verschillende testen en opdrachten ontdek je dit en meer. Het platform helpt je om in contact te komen met werkgevers op basis van jouw talenten en interesses.

Praktische opdrachten

Met praktische opdrachten kom je meer te weten over wel beroep past bij jouw persoonlijkheid en wat je belangrijk vindt in een baan. Ontdek ook je kansen op de arbeidsmarkt en hoe je jouw netwerk kunt inzetten. Hier vind je vast twee opdrachten maar in het TalentCenter vind je ze allemaal!

Remmen of gasgeven

Denk jij veel na over je toekomstplannen? En vraag je je dan ook af hoe realistisch ze zijn? Je bent tot veel meer in staat dan je denkt, je moet alleen op het juiste moment gas geven of remmen. Zo ontwijk je met gemak alle beren op de weg. Met deze oefening breng je de factoren in kaart die je tegenhouden om je wensen en dromen te verwezenlijken en maak je een plan om ze positief te beïnvloeden.

Droomberoepen

“Een wens is een voorbode van wat waarheid kan worden”, (Goethe). Door je ideale beroep tot in detail te omschrijven, ontdek je wat je aanspreekt in een baan. Bepaal welke elementen ook in je huidige positie of vakgebied naar voren kunnen komen en zet de volgende stap in je carrière. Aan de hand van een vragenlijst formuleer jij ( eventueel in 2 of 3-tallen) waar jouw droombaan aan moet voldoen.

Jouw talent als basis van je nieuwe baan

Op het TalentCenter vind je een groot aanbod aan zelftesten en opdrachten die je helpen in je carrière. Ontdek waar jouw kracht ligt en bouw je eigen profiel op zodat werknemers je kunnen vinden. Of ga zelf op zoek naar banen die passen bij jouw interesses.
1REG0527-IK ZOEK ANDER WERK-header-Regiofoodvalley

Leer jezelf kennen

Maak een profiel aan en krijg onbeperkt toegang tot zelftests, opdrachten en vacatures die daarbij passen. Hoe beter jij jezelf kent, hoe groter de kans dat je de baan vindt die echt bij jou past.

LOOPBAAN APK

De Loopbaan APK geeft inzicht in welke mate jouw werk en jouw werkomgeving (nog) aansluiten bij wat voor jou nu belangrijk is. In de resultaten zie je enerzijds jouw behoefte (wat jij nodig hebt), anderzijds jouw beleving (dat wat jij nu ervaart dat geboden wordt).

BIG FIVE PERSOONLIJKHEIDSTEST

Houd jij van afwisseling, of doe je liever routinewerk? Werk je graag samen met anderen, of liever zelfstandig? Ben je heel geordend, of juist nogal chaotisch? Niks is goed of fout; het gaat erom dat je ontdekt wat het best bij jou past!

Krijg advies voor jouw loopbaan

Heb jij nog meer vragen over leren of werken? Het Leerwerkloket denkt graag met je mee over:
– welke beroepsrichting bij je past,
– wat de slimste stappen zijn om jouw droombaan te krijgen,
– zoals welke opleidingen, leerwerkbanen of vacatures,
– of welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw opleiding.
Neem contact op en krijg kosteloos advies. Het Leerwerkloket is er voor iedereen.

Ga voor techniek

Ben je op zoek naar werk dat écht bij je past? Stap uit je bekende werkwereld, laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT bij jou past. Ga naar gavoortechniek.nl en vul het aanvraagformulier in. Knooppunt Techniek brengt je in contact met een bedrijf in de buurt of organiseert een afspraak, zodat jij jouw vragen kunt stellen en kunt ontdekken wat bij je past. Hoe start jij jouw ontdekkingstocht? Pak je kans voor nu én morgen en stap in een wereld met perspectief.
ga-voor-techniek

Scholingsvoucher

Zou je een opleiding willen volgen die de kans op een (andere) baan vergroot? Ga na of je in aanmerking komt voor een scholingsvoucher die tot €1.500 euro van jouw opleiding vergoedt.
Op = op.

Maak kennis met bedrijven in de regio