Oceanz 3D Printing

Oceanz 3D Printing is de specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
Oceanz-3D-printing-2
oceanz-logo

Oceanz is een professioneel 3D printbedrijf, al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Met opgedane kennis en concrete business cases heeft Oceanz volop ervaring opgedaan binnen diverse branches, waaronder Industrie, het Medische werkveld, Automotive en Aerospace. We verbreden onze kennis continu, gaan op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen. Samen met onze klanten ontwikkelen en creëren wij 3D print-innovaties die hét verschil maken in elk productieproces. Het resultaat: kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit.

Wat bieden wij?

Oceanz 3D printing is een innovatief bedrijf, gevestigd in EDE en zoals de naam al zegt: wij 3D printen dagelijks producten. Dat doen we voor zeer veel bedrijven in grote en kleine series. Elke dag komen er veel verschillende producten voorbij die moeten worden nabewerkt. Meestal getrommeld of gekleurd en soms gecoat en geassembleerd.

Wat zoeken wij?

De 3D print wereld groeit hard. Het is een relatief jonge markt waarin we nog veel zelf moeten uitvinden. Meedenken door de medewerkers is gewenst. Oceanz kenmerkt zich door de goede teamspirit, openheid, vertrouwen en respect voor elkaar. Wat ons kenmerkt? Als we kansen zien dan gaan we er samen voor. Snelheid en ondernemerschap wordt bij Oceanz gekoppeld aan vrijheid en verantwoordelijkheid van en voor de medewerker.
Oceanz is per direct op zoek naar productiemedewerkers/operators die overzicht hebben.
Oceanz-3D-printing-2