Oosterbroek.Biz

Oosterbroek.biz is een middelgroot maar hard groeiend klantcontactcenter met vestigingen in Ede en Amersfoort.
werkenbijhso3

We bellen voor verschillende opdrachtgevers, volledig volgens de laatste wetgeving. Iedere dag is anders en weer een nieuwe uitdaging. Het toepassen van ruim 25 jaar kennis en ervaring en met name de persoonlijke aandacht en interesse, zijn de factoren waarmee wij ons willen onderscheiden. Ieder project beginnen wij zelf. Voor opdrachtgevers zijn wij daardoor ook gesprekspartner en in staat om details te leveren die anders over het hoofd gezien kunnen worden.

Wat zoeken wij?

Herintreders, vakantie krachten, studenten, bij verdieners > allen van harte welkom! Enthousiaste collega`s zonder computer of telefoonvrees. Mensen die er voor willen gaan en een mooie aanvulling zijn op ons huidige gezellige, sociale en informele team. Samen nemen jullie het inkomende en uitgaande telefoonverkeer voor je rekening. Parttime én fulltime. 

Gezien de huidige (Corona) omstandigheden werk je relaxed vanuit huis. En ook als werken op kantoor weer een optie is kan (gedeeltelijk) thuis gewerkt worden. Uiteraard word je voorzien van alle middelen om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. 

Hoe ziet een werkdag er uit?

Tien minuten voor begin van je shift log je in, koffie of thee zet je vast klaar en je bekijkt op intranet het rooster. Je leest in de groepapp op welke campagne gestart kan worden en wordt via die app geïnformeerd. 

De werkzaamheden zullen bestaan uit het plannen van afspraken voor verschillende opdrachtgevers, ledenwerving voor een natuurbeschermende organisatie of inschrijvingen voor lezingen. Halverwege de shift even lekker koffie of thee pauze en na 4 uur lunch of dinerpauze. Tussendoor scoor je natuurlijk! Na je shift(s) log je uit en ga je lekker nieuwe energie op doen voor de volgende werkdag. 

We werken met shifts van 4 uur tussen 09.00 en 21.00. Je werkt één of twee shifts per dag. 

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bent flexibel inzetbaar, en in elk geval 2 avonden. Je beheerst natuurlijk de Nederlandse taal, in woord en geschrift, en het werken met computers is voor jou geen probleem. Je bent klantgericht, sociaal, commercieel aangelegd en beschikt over een goed inlevingsvermogen. 

Jij bent daarbij het `verlengstuk` van onze opdrachtgevers en daarom een ontzettend belangrijk onderdeel van Oosterbroek.Biz. Met jouw meer dan goede en doortastende communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat elk contactmoment soepel verloopt. Jij stelt doelgerichte vragen en na een grondige analyse ben je in staat om creatief en probleemoplossend te handelen en werk je toe naar een succesvolle afronding van het gesprek. Je kan minimaal 2 referenties aanleveren. 

Wat bieden wij jou?

Een leuke en uitdagende baan met mogelijkheden om je ambities waar te maken en jouw commerciële skills verder te ontwikkelen.
Werktijden in overleg, verdeeld over shifts van vier uur in de ochtend, middag, avond of een combinatie daarvan.
Je start voor circa 3 maanden op freelance basis, daarna bestaat de mogelijkheid om bij ons op contract te komen.
Natuurlijk krijg je de vakantiedagen waar je recht op hebt en bovenop een vast uur salaris een leuk extraatje te verdienen met bonussen.