Opleidingen

Opleidingen

CHE

Een christelijke hogeschool (HBO) in Ede voor cursussen, minors, bachelors en masters. Je hebt de keuze uit verschillende soorten opleidingen: ICT, verpleegkunde, journalistiek, HR, bedrijfskunde of lerarenopleiding. Zit er iets tussen wat jij interessant vindt?

Spring Instituut

Is deze opleiding wat voor mij?

Je wilt graag doorgroeien binnen het bedrijf waar je nu werkt…
…en/of nieuwe kennis opdoen.
Je wilt jouw (jarenlange) praktijkervaring bekronen met een officieel diploma…
….maar niet vijf dagen per week in de schoolbanken zitten.
Herkenbaar? Dan is een opleiding van Spring Instituut precies wat jij zoekt! Bij ons kun jij leren op een manier die past bij jouw leven.

Leerwerkloket Regio Foodvalley

Voor alle vragen over leren en werken kun je terecht bij het Leerwerkloket Regio Foodvalley. Kosteloos advies over: scholing, leerbanen, solliciteren en scholingsprojecten. Voor iedereen: voor werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.​ Het leerwerkloket stimuleert de combinatie van leren en werken.

Technova college

Het Technova College is een hypermoderne, mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen. Zij verstaan straks een vak waar de maatschappij om vraagt.

Toekomst-proof

Techniek en creativiteit zijn de sleutels om grote maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Denk aan klimaatverandering, digitalisering en veranderende zorg. Zonder techniek en creativiteit is er geen toekomst. Het Technova College heeft de missie om mbo-leerlingen op deze toekomst voor te bereiden en ze een vak te leren waar de maatschappij om vraagt. Door de school in de maatschappij te plaatsen en de maatschappij in de school, volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet.

Het Technova College in Ede is onderdeel van ROC A12. Het Technova College telt 1670 studenten, 130 medewerkers en 40 opleidingen. Het opleidingenaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen Bouwkunde, Motorvoertuigentechniek, Mechatronica, Media & ICT en Beeld & Geluid.

Dulon College

Op het Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat.

Verbazingwekkend jezelf

Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier. Wij dagen je uit om jezelf te blijven verbazen en dit vast te houden als je straks aan het werk bent. Dan blijf je groeien als mens en professional, ook als de wereld om je heen verandert. Wie en wat je ook wilt worden, op het Dulon College staan uitdaging, ontwikkeling en de prakti jk centraal. Maar bovenal willen we de school zijn waar jij je thuis voelt, zodat je nu en in de toekomst verbazingwekkend jezelf kunt zijn.

Aeres

Ben jij een echte doener en heb je interesse in voedsel en de leefomgeving? Aeres geeft praktijkonderwijs op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. Deze christelijke school zit in onder andere in Ede, Wageningen, Barneveld en Nijkerk.

WUR Wageningen University & Research

Ben je geïnteresseerd in natuur, biologie, voeding of ruimtelijke planning? Op de universiteit van Wageningen ga je zaken onderzoeken die te maken hebben met duurzaamheid en natuur. Er zijn zowel Nederlandse als Engelse bachelors en masters.

Springest

Bezoek Springest voor alle overige opleidingen.

Hogeschool Utrecht

Op de hogeschool in Utrecht krijg je onderwijs, maar ga je ook zelf dingen onderzoeken. Door het volgen van stages krijg je een goede indruk van het werkleven. Je kunt voltijd- en deeltijdopleidingen volgen richting veel verschillende interessegebieden, zoals economie en techniek.

Studiekeuze 123

Bezoek Studiekeuze123 voor het vinden van een passende studie.

MBO Start

Bezoek KiesMBO voor informatie over alle mbo-opleidingen.