Partners

Partners

Leerwerkloket Regio Foodvalley

Voor alle vragen over leren en werken kun je terecht bij het Leerwerkloket Regio Foodvalley. Kosteloos advies over: scholing, leerbanen, solliciteren en scholingsprojecten. Voor iedereen: voor werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.​ Het leerwerkloket stimuleert de combinatie van leren en werken.

Dulon College

Op het Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat.

CHE

Een christelijke hogeschool (HBO) in Ede voor cursussen, minors, bachelors en masters. De CHE is continu in beweging om te zorgen dat hun onderwijs aansluit op de behoefte van arbeidsmarkt. Zo helpen zij om te zorgen voor een betere match tussen jou en potentiële werkgevers.

LogistiekBBL

LogistiekBBL is een kleinschalig maar hard groeiend uitzendbureau gevestigd in Ede dat kansen biedt voor werknemers in heel Nederland. LogistiekBBL is specialist in het aanbieden van banen in de logistiek in combinatie met bijbehorende mbo-opleidingen.

Om jou te helpen door te groeien naar jouw droomfunctie in de logistiek biedt LogistiekBBL gratis mbo-opleidingen aan van niveau 2 t/m 4. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Springinstituut, dé online mbo-opleider van Nederland. Wij koppelen je aan je ideale werkgever en vervolgens kun jij je opleiding gemakkelijk naast je werk volgen. Zo kun je werken aan je logistieke vaardigheden en ondertussen ook goed geld verdienen.

Knooppunt techniek

Knooppunt Techniek verbindt onderwijs, bedrijfsleven en overheid met elkaar. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek. De samenleving digitaliseert razendsnel en technologieën ontwikkelen zich continu. Met onze initiatieven zorgen we ervoor dat het onderwijs aan blijft sluiten op de vragen van de toekomst. Daarnaast verbeteren we het imago van technische beroepen, zodat er meer jongeren en zij-instromers kiezen voor techniek. Want dat is hard nodig. In Nederland is er grote behoefte aan technisch opgeleid personeel. Zo dragen we bij aan de toekomst van regio Foodvalley.

Technova College

Het Technova College is een hypermoderne, mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen. Zij verstaan straks een vak waar de maatschappij om vraagt.

Toekomst-proof

Techniek en creativiteit zijn de sleutels om grote maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Denk aan klimaatverandering, digitalisering en veranderende zorg. Zonder techniek en creativiteit is er geen toekomst. Het Technova College heeft de missie om mbo-leerlingen op deze toekomst voor te bereiden en ze een vak te leren waar de maatschappij om vraagt. Door de school in de maatschappij te plaatsen en de maatschappij in de school, volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet.

Provincie Gelderland

Het matchingsplatform met talent center en de marketing campagne is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

veluwportaal

Veluwe portaal

Stichting Veluwe Portaal is een niet-commercieel en onafhankelijk HR-netwerk van, voor en door werkgevers, gericht op arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, kennisdeling en HR-vragen. Wij streven naar werkzekerheid voor en de beschikking over vakmensen in de regio én uitwisseling van kennis. Hoe wij doen? Bekijk onze website.

Werk-in-je-Regio-vacaturesite-van-werkgevers-groen-202x68-8669

Werk in je regio

Werkinjeregio.nl biedt zowel werknemers als werkgevers een platform voor zelfontwikkeling, actuele vacatures én om in contact te komen met (andere) werkgevers en werkzoekenden uit de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Zo helpen wij om vakmensen in de regio te behouden en te zorgen voor een match tussen werkgever en werkzoekende.

Ook partner worden?

Kun jij kandidaten of werkgevers in Regio Foodvalley ondersteunen bij het vinden van passend werk of nieuwe collega’s? Laat jouw aanbod zien en help inwoners en ondernemers met werk in Regio Foodvalley. Neem contact op en word ook partner.