Qant Base

Voor duidelijke, snelle, correcte en veilige informatie voor goed draaiende organisaties.
qant-base-team
quant-base-logo
Duidelijke, snelle, correcte en veilige informatie is essentieel voor een goed draaiende organisaties.
Quant Base ontwikkelt software tooling om uw data te visualiseren en te communiseren. Onze missie is om het beste onafhankelijke dashboard ter wereld te ontwikkelen.

Met onze Smart Graph hebben we een gebruiksvriendelijk, onafhankelijk interactief dashboard dat werkt vanuit onze Europese Cloud bij BIT te Ede of on premise dan wel een Cloud naar keuze. Wij werken in SaaS constructies met sprints of je kan het ook zelf doen in onze portal. Probeer deze gratis op https://portal.smartgraph.bi  , de medium versie is Q1 2022 beschikbaar.

Quant Base brengt met de Smart Graph data-analyse in de Board Room en bij Operations, maar ook naar eettafel. Wij faciliteren de vervanging van complexe spreadsheets/Excels en met ons e-paper dat direct informatie toevoegd aan het dashboard kunnen rapportages direct zichtbaar worden. Ook sensor data wordt eenvoudig, al dan niet real-time, in het dashboard verwerkt. Wij maken het gemakkelijk om resultaten naar keuze in een interactief dashboard direct intern en extern te communiceren zonder licentie blokkades.

Quant Base werkt snel en in lijn met de wettelijke verplichtingen op het gebied van privacy en veiligheid. Onze organisatie is productgedreven en onze klanten zijn divers; Openbaar Vervoer, Overheid, Automotive, Crowdfunding, HACCP, Veiligheid, Gezondheid, Financiële Industrie en Productie. Wij zoeken partners om ons bereik ook internationaal uit te breiden.

qant-base-team