S for Software

Wij zijn specialist op het gebied van SnelStart software. Daarmee helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.
S for software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen helpen we ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsprocessen te managen. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland. Ons team bestaat uit twaalf vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs.

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Wat bieden we jou?

  • Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en waar nodig schieten jouw collega’s je te hulp. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

  • Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Technologie zit nooit stil, onze medewerkers ook niet.

  • Je werkt aan uitdagende projecten met de laatste technieken. Van een groot langdurig project van een aantal maanden tot het ontwikkelen van een applicatie die je in een week oplevert.

  • Diverse keren per jaar een leuke activiteit met alle collega’s. Van teamuitjes en bbq’s tot de standaard vrijdagmiddagborrel.

  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.

Wat zoeken wij?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die met leuke collega’s aan concrete projecten willen werken voor het MBK.

Wij zoeken een collega:

  • Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die om kan gaan met veel vrijheid, een eigen visie en mening heeft en niet bang is deze uit te spreken.
  • Goede teamspirit, maar ook individueel sterk. Binnen ons team werken we zowel individueel als in groepsverband aan projecten. Het is daarbij belangrijk dat codes netjes opgeleverd worden.

Denk jij te passen in ons team? Lees verder en neem contact op!