Van Swaay

Van Swaay is een aannemingsbedrijf, timmerfabriek en projectontwikkelaar en zit in Wageningen. Hier werken ze aan de ontwikkeling van nieuwbouwhuizen, maar ook aan renovatie en onderhoud.
Van-swaay-vacature-thegem-blog-default

Ben je technisch? Vind je de bouw interessant? Van Swaay is een aannemingsbedrijf, timmerfabriek en projectontwikkelaar en zit in Wageningen. Hier werken ze aan de ontwikkeling van nieuwbouwhuizen, maar ook aan renovatie en onderhoud. In hun eigen timmerwerkplaats maken ze hun producten, zoals dakkapellen en kozijnen. Veiligheid vindt Van Swaay daarbij heel belangrijk. Je zou hier gaan werken met ongeveer 40 vaste collega’s, zoals timmermannen, metselaars, oppermannen, maar ook een projectontwikkelaar, werkvoorbereider, calculator en projectleider.

Werken bij Van Swaay

In het bedrijf heerst een aangename sfeer en medewerkers hebben onderling een leuke band met elkaar. Ze werken graag met eigen vakmensen zoals timmermannen en metselaars. Korte lijnen, duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen en respect. Dat is waar familiebedrijf van Swaay voor staat. Wil je steeds opnieuw iets leren? Van Swaay werkt samen met een regionale opleidingsorganisatie zodat je door blijft leren tijdens je carrière.

Van Swaay aan het woord

Het welzijn van onze medewerkers is voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen we voor een gezonde, goede en veilige werkomgeving, met goed toegepaste Arboregels. Onze medewerkers worden voortdurend VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) bijgeschoold en de leidinggevenden zijn VCA**-gecertificeerd.

Van Swaay investeert veel in een positieve werksfeer. We stimuleren een informele cultuur met open communicatie waarin medewerkers veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hebben. Ieder jaar organiseren we een personeelsfeest en wekelijks vindt er een “borrel” plaats om samen de werkweek af te sluiten.

Gezond, gemotiveerd en betrokken

Gezonde, gemotiveerde, betrokken en daardoor productieve medewerkers. Daar gaan we voor bij Van Swaay Dit zowel vanuit het oogpunt van de medewerkers als vanuit de organisatie. Het volgen van scholing wordt gestimuleerd en is voor alle medewerkers mogelijk. Dit leidt regelmatig tot interne doorstroming, waardoor kennis en vaardigheden optimaal gebruikt worden en onze medewerkers geboeid en gebonden blijven aan onze organisatie.

  • Bouwbedrijf van Swaay B.V. is een erkend Leerbedrijf en werkt samen met Stichting Revabo, een regionale opleidingsorganisatie binnen de bouwnijverheid.
  • Van Swaay neemt haar verantwoordelijkheid voor jongeren en biedt hen stageplaatsen aan. Zo wordt er een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en overdracht van kennis aan anderen die het vak willen leren.
  • Bij werving en selectie wordt gekeken naar de competenties van de toekomstige collega, ongeacht leeftijd of afkomst.
  • Een deel van ons personeelsbestand bestaat uit gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerkers, en herintredende werknemers die vanwege de leeftijd tijdelijk buiten het arbeidsproces geraakt zijn geweest.