TalentCenter Regio Foodvalley

Orlando banner

TalentCenter Regio Foodvalley

VIND WERK DAT ÉCHT BIJ JE PAST, GEWOON IN JOUW REGIO

Regio Foodvalley barst van de mogelijkheden voor jouw talent. Ben je begonnen met werken en toe aan een volgende stap? Misschien wel in een hele andere richting? Dat kan spannend zijn: want heb je die studie nu voor niets gedaan? En als dit het niet is, wat dan wel? Je staat er niet alleen voor, het Regio Foodvalley TalentCenter helpt je jouw droombaan te vinden.

Met verschillende testen en opdrachten ontdek je bijvoorbeeld wat je belangrijk vindt in een baan en jouw talenten naast alles wat je in de schoolbanken en je huidige functie hebt geleerd. Het platform helpt je om werk te vinden dat past bij wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Herken je dit?
  • Sinds de start van mijn carrière zijn mijn prioriteiten veranderd
  • Ik wil minder reistijd en meer tijd voor mezelf
  • Ik denk dat een ander beroep goed bij me kan passen, maar weet niet waar ik moet beginnen
  • Ik weet niet welke werkgevers zitten te wachten op iemand als ik
  • Ik ben meer dan mijn diploma, maar hoe laat ik werkgevers dit zien?
Pijl
Het TalentCenter helpt je om die stap te zetten. Door helder te krijgen wie je bent en wat je wil, en werkgevers te vinden die daarbij passen. 
Ben je klaar voor die volgende stap?

Praktische opdrachten

Met praktische opdrachten kom je meer te weten over je kansen op de arbeidsmarkt, je kwaliteiten, je uitdagingen en bekende of verborgen talenten. Hier vind je vast twee opdrachten maar in het TalentCenter vind je ze allemaal!

Jouw unieke aanbod

Je weet misschien wel wat je wilt, maar weet je ook wat je echt te bieden hebt? Jouw beeld hiervan is altijd gekleurd door je eigen opvattingen en overtuigingen. Deze oefening helpt je om een beeld te krijgen van je bekende en verborgen talenten. Je ontdekt wat jij te bieden hebt en gaat dieper in op wat je wilt. Vraag aan derden wat ze in je zien en waarin ze je vinden uitblinken.

Personal Brand

Waarom zou een werkgever jou kiezen en niet iemand anders? Die vraag beantwoord je niet alleen met je cv, maar ook met je personal brand. Dit is de combinatie van je persoonlijkheid, overtuigingen, capaciteiten en talenten. Samen maken ze van jou één ‘merk’ dat overal duidelijk en herkenbaar vertelt wie je bent en wat je kunt. Of dat nu in je motivatie brief is, op je LinkedIn-profiel of je eigen website.

Jouw talent als basis van je nieuwe baan

Op het TalentCenter vind je een groot aanbod aan zelftesten en opdrachten die je helpen in je carrière. Ontdek waar jouw kracht ligt en bouw je eigen profiel op zodat werknemers je kunnen vinden. Of ga zelf op zoek naar banen die passen bij jouw interesses.
1REG0527-WAT IS JOUW TALENT-thema-regiofoodvalley

Leer jezelf kennen

Maak een profiel aan en krijg onbeperkt toegang tot zelftests, opdrachten en vacatures die daarbij passen. Hoe beter jij jezelf kent, hoe groter de kans dat je de baan vindt die echt bij jou past.

PLEZIER IN JE WERK-TEST

Plezier in werk wil zeggen dat je jouw werk als een positieve factor in je leven ervaart. Het werk motiveert je en geeft energie.  Krijg advies over hoe je het plezier in jouw werk kunt behouden. Dus kom erachter hoe happy jij bent met je werk en hoe je dit kunt blijven.

Talentscan

Werkgevers zijn altijd op zoek naar talentvolle nieuwe werknemers. Als jij kan aantonen waar jij goed in bent (behalve je diploma’s), kun je gericht op zoek naar werkgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Deze zelftest geeft inzicht in jouw talenten.

Krijg advies voor jouw loopbaan

Heb jij nog meer vragen over leren of werken? Het Leerwerkloket denkt graag met je mee over:
– welke beroepsrichting bij je past,
– wat de slimste stappen zijn om jouw droombaan te krijgen,
– zoals welke opleidingen, leerwerkbanen of vacatures,
– of welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw opleiding.
Neem contact op en krijg kosteloos advies. Het Leerwerkloket is er voor iedereen.

Ga voor techniek

Ben je op zoek naar werk dat écht bij je past? Stap uit je bekende werkwereld, laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT bij jou past. Ga naar gavoortechniek.nl en vul het aanvraagformulier in. Knooppunt Techniek brengt je in contact met een bedrijf in de buurt of organiseert een afspraak, zodat jij jouw vragen kunt stellen en kunt ontdekken wat bij je past. Hoe start jij jouw ontdekkingstocht? Pak je kans voor nu én morgen en stap in een wereld met perspectief.
ga-voor-techniek

Scholingsvoucher

Wil jij een opleiding volgen die de kans op een (andere) baan vergroot? Vraag of jij in aanmerking komt voor een scholingsvoucher die tot €1.500 euro van jouw opleiding vergoedt.
Op = op.

Maak kennis met bedrijven in de regio