TalentCenter Regio Foodvalley

TalentCenter Regio Foodvalley

VIND WERK DAT ÉCHT BIJ JE PAST, GEWOON IN JOUW REGIO

Regio Foodvalley barst van de mogelijkheden voor jouw talent. Net of bijna klaar met je opleiding en op zoek naar een leuke baan? Weet je zelfs met een papiertje nog niet wat je nu wil worden? Er zijn zo veel mooie beroepen, hoe maak je dan de juiste keuze? Je staat er niet alleen voor, het Regio Foodvalley TalentCenter helpt je jouw droombaan te vinden.

Met verschillende testen en opdrachten ontdek je bijvoorbeeld wat je belangrijk vindt in een baan en jouw talenten naast alles wat je in de schoolbanken hebt geleerd. Het platform helpt je om werk te vinden dat past bij wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Praktische opdrachten

Met praktische opdrachten kom je meer te weten over je kansen op de arbeidsmarkt, je kwaliteiten, je uitdagingen en bekende of verborgen talenten. Hier vind je vast twee opdrachten maar in het TalentCenter vind je ze allemaal!

Kernkwadranten

Met het kernkwadrantenmodel van Ofman vergroot je je zelfinzicht door je kwaliteiten, valkuilen, uitdaging en allergieën op een rijtje te zetten. Je kunt zelf het model invullen of de spelvariant gebruiken als je de oefening in teamverband wilt doen.

Personal Brand

Waarom zou een werkgever jou kiezen en niet iemand anders? Die vraag beantwoord je niet alleen met je cv, maar ook met je personal brand. Dit is de combinatie van je persoonlijkheid, overtuigingen, capaciteiten en talenten. Samen maken ze van jou één ‘merk’ dat overal duidelijk en herkenbaar vertelt wie je bent en wat je kunt. Of dat nu in je motivatie brief is, op je LinkedIn-profiel of je eigen website.

Jouw talent als basis van je nieuwe baan

Op het TalentCenter vind je een groot aanbod aan zelftesten en opdrachten die je helpen in je carrière. Ontdek waar jouw kracht ligt en bouw je eigen profiel op zodat werknemers je kunnen vinden. Of ga zelf op zoek naar banen die passen bij jouw interesses.
1REG0527-WAAR BEN JIJ GOED IN-thema-regiofoodvalley

Leer jezelf kennen

Maak een profiel aan en krijg onbeperkt toegang tot zelftests, opdrachten en vacatures die daarbij passen. Hoe beter jij jezelf kent, hoe groter de kans dat je de baan vindt die echt bij jou past.

Type en interesses

Wat voor type mens ben jij? Ben je een artistiekeling, of realistisch? Ben je onderzoekend of ondernemend? De meeste mensen herkennen van alles wat. Wat herken jij? Ontdekt het! Als je de test hebt gedaan, krijg je een rapport dat vertelt wat het best bij jou past én welke beroepen daarbij horen.

Talentscan

Werkgevers zijn altijd op zoek naar talentvolle nieuwe werknemers. Als jij kan aantonen waar jij goed in bent (behalve je diploma’s), kun je gericht op zoek naar werkgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Deze zelftest geeft inzicht in jouw talenten.

Krijg advies voor jouw loopbaan

Heb jij nog meer vragen over leren of werken? Het Leerwerkloket denkt graag met je mee over:
– welke beroepsrichting bij je past,
– wat de slimste stappen zijn om jouw droombaan te krijgen,
– zoals welke opleidingen, leerwerkbanen of vacatures,
– of welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw opleiding.
Neem contact op en krijg kosteloos advies. Het Leerwerkloket is er voor iedereen.

Ga voor techniek

Ben je op zoek naar werk dat écht bij je past? Stap uit je bekende werkwereld, laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT bij jou past. Ga naar gavoortechniek.nl en vul het aanvraagformulier in. Knooppunt Techniek brengt je in contact met een bedrijf in de buurt of organiseert een afspraak, zodat jij jouw vragen kunt stellen en kunt ontdekken wat bij je past. Hoe start jij jouw ontdekkingstocht? Pak je kans voor nu én morgen en stap in een wereld met perspectief.
ga-voor-techniek

Scholingsvoucher

Wil jij een cursus of (vervolg)opleiding volgen die jouw kans op een andere baan vergroot? Vraag of jij in aanmerking komt voor een scholingsvoucher die tot €1.500 euro van jouw opleiding vergoedt.
Op = op.

Maak kennis met bedrijven in de regio