Ik zoek (ander) werk

Ik zoek (ander) werk

Een veelzijdige regio voor jouw carrière
Regio Foodvalley barst van de mogelijkheden voor jouw talent! Daarom heb je genoeg kansen voor een (nieuwe) baan. Laat je inspireren, ontwikkel jezelf of ga direct op zoek naar een nieuwe baan.

(Regionale) Vacatures

Er zijn duizenden ondernemers op zoek naar talenten als jij. Log in en vind makkelijk vacatures in de regio die passen bij jouw interesses: zit jouw droombaan erbij?

Ontdek jouw droombaan

Ben je op zoek naar een baan, maar weet je niet precies wat voor soort baan? TalentMatch vertelt je welke beroepen bij jou passen op basis van jouw talenten en wat jij belangrijk vindt.

Maak kennis met regionale bedrijven

Regio Foodvalley is een bruisende regio die veel te bieden heeft. Ondernemers, onderwijs en de overheid werken samen aan een gezonde en duurzame regio voor jou. Op die manier werken wordt de regio Foodvalley een energieke regio waar mensen graag wonen, werken en ondernemen. Wil je weten wat de mogelijkheden in de regio zijn? Maak dan kennis met bedrijven en kom in contact.

Laat zien wie je bent met jouw persoonlijke profiel

Met een professioneel profiel laat je je van je beste kant zien. Maak indruk bij nieuwe werkgevers en scoor die droombaan. Laat zien wie je bent, wat je kunt en waarom jij geschikt bent voor de baan. Staat je profiel openbaar? Dan kunnen regionale werkgevers je profiel online vinden.
presenteren-soll